Tarts velünk az idei EMI-táborba!
Különbuszt indítunk Magyarországról Gyergyóba

Idén augusztus 7–11. között tizenötödik alkalommal szervezik meg az Erdélyi Magyar Ifjak nemzetpolitikai fesztiváljukat Gyergyószentmiklóson, ahová színes programokkal, koncertekkel, remek hangulattal várják a fiatalokat szerte a Kárpát-medencéből. A Magyar Patrióták Közössége különbuszt indít a táborba Magyarországról, amibe az alábbiak szerint lehet jelentkezni. Tarts velünk és regisztrálj!

A nemzetpolitikai témájú előadások iránt fogékony fiatalokat a magyarság sorskérdéseit érintő előadásokkal, borkóstolókkal, hadtörténeti bemutatókkal várják a tábort szervező Erdélyi Magyar Ifjak (EMI). A táborozókat esténként magyarországi, erdélyi és felvidéki zenekarok koncertjei szórakoztatják majd. A tábor helyszíne a Gyergyószentmiklós mellett, a 4-es kilométerkőnél (a Békás-szoros felé) található Forest Kemping, a csodálatos Gyergyói-medencében, a Kárpátok hegyei között.

A tábor augusztus 7-én szerdán kezdődik és augusztus 11-én vasárnap késő este ér véget. A különbusz csütörtökön (augusztus 8.) kora reggel indul Budapestről (Népliget) és késő délután érkezik, aug. 12. hétfő reggeli visszaindulással (késő este érkezik Budapestre). Útközben Szolnokot, Berettyóújfalut és Nagyváradot érinti (kérésre ezen az útvonalon bárhol megáll).

A táborozókkal rövid városnézést tartunk odafelé Nagyváradon, visszafelé pedig Marosvásárhelyen, továbbá az érdeklődőnek az egyik délelőtt fakultatív kirándulást szervezünk a Gyilkos-tóhoz, a Békás-szorosba!

A táborról bővebben: http://www.emitabor.hu/erdely/a-taborrol/

Részvételi díj az utazással együtt:

  • sátrazóknak 22.000 Ft (diákoknak 19.000 Ft)
  • szálláshellyel 34.000 Ft (diákoknak 31.000 Ft)

A részvételi díj tartalmazza a tábor belépőjegyét (csütörtöktől vasárnapig) és az útiköltséget is! A sátrat a résztvevőknek kell hozniuk (igény esetén).

Ha szeretnél velünk tartani, itt tudsz regisztrálni:


Kérdés esetén hívható telefonszám: +3670-428-3241

Gyere el az EMI-táborba, a Gyergyói-havasok völgyébe!