A Magyar Patrióták Közössége megalakulása (2014. január 22.) óta nagy hangsúlyt helyez a világháló biztosította kapcsolattartási eszközökre, különösen honlapjára. Támogatóink, tagjaink és barátaink internetes oldalunk segítségével tájékozódhatnak nemcsak munkánkról, hanem az általunk felkarolt ügyek fejleményeiről is. Korábbi honlapunk azonban már nem felelt meg a korszerű elvárásoknak, ezért elengedhetetlenné vált fejlesztése, ami mostanra tagjaink munkája eredményeként megtörtént.

Az új honlap böngészési felülete, amely továbbra is a www.magyarpatriotak.hu címről érhető el, a korábbihoz képest sokkal áttekinthetőbb. A régi oldal cikkeinek és fényképeinek feltöltése még folyamatban van, de a jelentősebb ügyek anyagai már elérhetőek. A honlap fejlesztésével egyidejűleg fokozott biztonsági rendszer telepítésére is sor került, amire azért volt szükség, mivel az utóbbi fél évben több alkalommal is megpróbálták ismeretlenek az oldalt feltörni.

Büszkék vagyunk arra, hogy az új honlap teljes egészében tagjaink önkéntesen végzett munkájának eredménye, így az egyesület számára egyedül a fokozott biztonsági rendszer kiépítése és a tárhely bővítése okozott kiadásokat. Az oldal informatikai előkészítése Páldi Ákos, az egyesület tagjának munkája, aki több mint egy hónapig dolgozott az új honlapon. A közlési felületek kiépítése és működtetése alapvető fontosságú, hiszen tevékenységeink kifejtése ezek útján válik lehetővé. Éppen ezért egyesületünk fontosnak tartja, hogy a tagságban mindenki a saját tudásával járul hozzá a Közösség építéséhez.

Reméljük, megújult honlapunkat támogatóink és barátaink,
minden igazi patrióta megelégedéssel fogja böngészni!

Magyar Patrióták Közössége © 2017. október 8.