Lépjen be Ön is a Magyar Patrióták Közösségébe!

Szervezetünk kapuja mindenki előtt nyitva áll, aki szervezetünk céljaival egyetért s azok megvalósulásához maga is hozzá kíván járulni. Bízunk abban, hogy közösségünk egyre nagyobb lesz, így ezáltal egyre hatékonyabb munkát tudunk majd végezni!

Tudnivalók a tagságról

A Magyar Patrióták Közösségéhez kétféle módon lehet kapcsolódni: általános tagként és pártoló tagként.

Az általános tagok az egyesület általános értelemben vett tagjai. Jogkörük teljes: a taggyűlésben döntenek a szervezet ügyeiről, részt vesznek a szervezet életében, tisztségeket tölthetnek be. Rendezvényeinken, programjainkon lehetőség szerint megjelennek, igyekeznek az aktív tagságra. A pártoló tagok az ún. pártolói listán szereplő személyek. Kötelezettségeik és jogaik korlátozottak. Inkább csak támogatók, nem vesznek részt az egyesület mindennapi életében.

Minden tagra nézve érvényes a szervezet Alapszabálya, amely a Magyar Patrióták Közösségének legfőbb dokumentuma, amit belépéssel minden tag elfogad.

Jelentkezési lap

A Magyar Patrióták Közösségéhez való csatlakozáshoz az Alapszabály ismerete kötelező. A tagfelvételt jelentkezési lap kitöltésével lehet kérvényezni.

Szükséges dokumentumok letöltése

Alapszabály

Jelentkezési lap általános tagságba

Jelentkezési lap pártoló tagságba

A tagfelvétel menete

A jelentkező elhatározza magát, hogy csatlakozni kíván szervezetünkhöz. Első lépésben elolvassa (és elfogadja) szervezetünk Alapszabályát, majd kitölti a jelentkezési lapot, amelyet aláírva postán vagy e-mailben juttat el hozzánk.

A jelentkezés beadását követően a Magyar Patrióták Közössége felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy személyes találkozást követően választmányunk dönt kérelme elbírálásáról.

Segítse munkánkat Ön is! Legyen tagja közösségünknek!