A Magyar Patrióták Közössége egy pártoktól független, nemzeti és konzervatív értékrendű, főként fiatalok kezdeményezésére alakult egyesület. Legfőbb célunk a hagyományos magyar értékek – történelmi emlékhelyek, műemlékek, népi kultúra, a hazai táj – oltalmazása, a magyarság szülőföldjéhez fűződő kapcsolatának helyreállítása, a nemzeti összetartozás erősítése, valamint közös múltunk megismerése és feltárása. Ennek érdekében a Kárpát-medence teljes területén tevékenykedünk.

2016 szeptembere óta támogatóinkat nemcsak körlevelekben tájékoztatjuk tevékenységeinkről és céljainkról, hanem hagyományos, szerkesztett hírlevél megküldésével engedjük nyomon követni törekvéseinket és munkánkat. A Patrióták Krónikája az egyesület internetes, bárki által letölthető és szabadon terjeszthető kiadványa, melyet a hírlevél listára feliratkozó támogatóknak rendszeresen megküldünk.

Maradjunk kapcsolatban! Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön kezdeményezéseinkről, felhívásainkról, híreinkről!

Hírlevél

A Patrióták Krónikája korábbi számai innen tölthetők le:

2017. május-június (II. évf. 4. szám)

2017. április (II. évf. 3. szám)

2017. február-március (II. évf. 2. szám)

2017. január (II. évf. 1. szám)

2016. november-december (I. évf. 3. szám)

2016. október (I. évf. 2. szám)

2016. augusztus-szeptember (I. évf. 1. szám)